Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Кои сме ние и как можем да ви бъдем полезни?

Прочетете повече за нас, нашата история, екип, цели и услуги в сферата на туризма.

Лого ApartmentsBulgaria.com ObikoliSveta.bg e туристически портал за директна резервация на екзотични екскурзии, почивки в чужбина и круизи в множество дестинации в цял свят. Ние сме запазена търговска марка на Пропърти Мениджмънт БГ - компания, действаща на пазара вече 9 години."Най-прекият път към себе си е околосветският"

Името на сайта ни - ObikoliSveta.bg подсказва, че ние ще организираме Вашето пътуване извън България и ще ви помогнем да получите най-доброто обслужване, най-пълноценното преживяване и то на най-конкурентни цени. Опитът ни в България ни увери, че можем да се погрижим за Вашата почивка или екскурзия и по света. Професионалният ни екип, дългогодишните партньорства с доказани компании от туристическия сектор по цял свят и знанията, които сме натрупали в тази сфера, са гаранция, че Вашите мечтани пътешествия ще се превърнат в реалност.

Нашите клиенти
Нашите клиенти До момента към нас за съвет или пък съдействие по резервация са се обърнали над 25 хиляди души само за последните 5 години. Стараем се да оправдаваме гласуваното ни доверие и ще полагаме още по-големи грижи да пестим време и успоредно с това пари на увеличаващите се посетители и потребители на нашия сайт. Стараем се цената, която намирате за почивка, екскурзия или круиз да е значително по-изгодна, отколкото ако сами организирате пътуването си зад граница.
Позволете ни да бъдем Вашия туристически пътеводител!


Красотата на България!
Опознай България Наред с оферирането на безброй оферти за почивка и отмора в чужбина, ние се стараем също така да популяризираме България като любима и предпочитана дестинация за българите. Знаем, че съседните ни страни са популярни дестинации и много наши сънародници ги предпочитат за своята ваканция, но страната ни има не по-малко красива природа - плажове и море, красиви планини, чисти езера, реки и речни каньони, а наред с това и богата история с много паметници на културата. Ще се изненадате колко причудливи и непопулярни местенца съществуват, за които повечето от нас дори не подозират. Екипът ни се нае да ги намира и популяризира, за да може повече българи да опознаят красотата на страната ни. Тук можете да прочетете повече интересни подробности за различните краища на България и света.Лизенз за туроператор Като стана дума за екипа ни, ето ни и нас. Ние сме компания, състояща се от млади хора с неугасващ ентусиазъм и с вече богат опит. През последните няколко години хвърлихме доста усилия, за да предоставим наистина завършен продукт на нашите клиенти. Знаем, че потребителите искат да са все по-информирани и стават претенциозни, когато обмислят и планират ваканцията си. Стремим се да не изоставаме, а на свой ред да ги изненадваме с нови и нови предложения за тяхната почивка. Затова наред с ObikoliSveta.bg, ние развиваме успоредно и сайт за директни хотелски резервации в множество ваканционни комплекси и апарт-хотели -ApartmentsBulgaria, портал за директно наемане на вили и къщи за гости - www.vili.bg, който обединява на едно място стотици къщи, информация и възможност за резервация, която се прави с едно обаждане или и-мейл, а също така и цялостно травъл обслужване за наши партньори – корпоративни клиенти и техните служители.

По-долу ще се запознаете и с част от екипа ни - нашите лъчезарни консултанти, към които винаги можете да се обърнете за съвет относно избора за Вашата почивка, с конкретно запитване или пък желание за резервация - а също така и с останалите колеги, които полагат постоянни грижи качественото и бързо обслужване на нашата агенция да е винаги на ниво.

 


Гордеем се с това, което правим!